Zaterdag Informatiemarkt Zorg in OoCéé

**PERSBERICHT **

23 maart theatervoorstelling tijdens de informatiemarkt in Doornenburg

Op zaterdag 23 maart organiseert de themagroep zorg van de werkgroep Doornenburg een informatiemarkt. Deze informatiemarkt gaat over het bevorderen van mensen die ouder worden en te maken krijgen met dementie zo lang mogelijk betrokken kunnen blijven bij het dorp. Naast dat er diverse zorg- en welzijnsorganisaties zich zullen presenteren en u kunnen informeren zal er deze middag ook een theatervoorstelling gegeven worden.

De voorstelling “Nico en zijn netwerk” wordt gegeven door theater Ervarea. Nico is weduwnaar en woont nog zelfstandig. Toch gaat het lichamelijk en geestelijk steeds wat minder met hem. Hij wordt meer en meer afhankelijk van de zorg van zijn naasten.
Nu ook nog eens de partner van zijn zoon een baan krijgt aan de andere kant van het land, wordt het helemaal een toer… Hoe moet het verder met Nico?

In de voorstelling wordt aandacht besteed aan de dilemma’s waar een mantelzorger tegenaan loopt, en worden er oplossingen gezocht hoe de professional beter samen kan werken met Nico en de mensen in de omgeving van Nico.

De informatiemarkt is van 14.00- 17:00 uur. Rond 15.00 uur zal de theatervoorstelling “Nico en zijn netwerk’ plaatsvinden.

Locatie: In de grote zaal van het Ontmoetingscentrum, Kerkstraat 3, Doornenburg

Toegang zorg en welzijnsmarkt en theater zijn gratis! U bent van harte welkom.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*