Burchtsanghers doen aan Voorjaarsvreugde *update*

Gemengd koor de Burchtsanghers organiseert op zaterdag 6 april een gezellige concertavond met de titel VOORJAARSVREUGDE.

Een concert vol dartelende lammetjes, blozende bluumkes, bezige bijen en dansende muggen in de voorjaarszon.

Of zoiets. In ieder geval wél boordevol leuke meezingmuziek met als klap op de vuurpijl onze oud-Doornenburgse zangerT Mike Pruijn en gitarist Dion Scheper, die de avond muzikaal komen opfleuren. De Burchtsangers zullen ook een deel van liedjes van de musical “My fair Lady” ten gehore brengen.

U snappum… iedereen is van harte welkom om te komen kijken en luisteren naar dit swingende stukkie entertainment van John de Mol niveau. SHOWTIME is om 19:30 uur, de zaal gaat een half uurtje eerder al open.

Kaarten verkrijgbaar in het Ontmoetingscentrum en bij SPAR Witjes voor slechts € 3,00 per persoon (geen geld toch?)

** UPDATE 16 maart 2019 ** En er is méér nei-js! Julia Rensen, dochter van Margo Peters en Marcel Rensen wonende in Bemmel, en kleindochter van Piet en Diny Peters van het Kasteelsepad, zal ook een paar liedjes ten gehore brengen. Zij is leerlinge van zangdocent Mike Pruijn.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*