10.000 BezoekerTs zoeken Lichtfestival op

Man man man, wat was het een succes!

Met het Internationale Lichtfestival, dat afgelopen week werd gehouden op kasteel Doornenburg, heeft Lingewaards Trekpleister Numero Uno haar naam waargemaakt.

Want ruim 10.000 bezoekerTs bezochten het festival, dat 9 avonden achtereen te zien en te horen was. Van heinde en verre kwamen de bezoekers, maar ook de durpelingen zelf waren laaiend enthousiast. Hier en daar gingen al stemmen op om het kasteel voortaan iedere avond zo in het licht te zetten. En Nuon maar lachen.

Het succes is geheel te danken aan de inzet van de vele vrijwilligers, zo liet bestuurslid Doeko Pinxt weten. De ‘creatieve duizendpoot’ is relatief kort bestuurder van het kasteel maar heeft met het festival meteen een visitekaartje afgegeven.

Doeko (Doornenburgers mogen Doeko zeggen) heeft meer dan ruime ervaring in het organiseren van publieksevenementen zoals onder andere het Nimwègse festival ‘Op ’t Eiland’ en woont sinds twee jaar in de schaduw van het kasteel.

Het volgende grote evenement is op zaterdag 6 en zondag 7 juli. Dan vindt de “Slag om Doornenburg – Gathering of the Clans” plaats. Noteren dus in je agenda!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*