MOV sponsorloopt opnei-j voor Care4Tina

MOV Doornenburg organiseert dit jaar weer de MOV sponsorloop samen met blagen en leerkrachten van basisschool de Doornick.

Op dinsdag 9 april lopen de ieniemienies tussen 13:00-15:00 uur zich de vonken uut de boks om zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te rennen wandelen.

En dat allemaal voor het goede doel. Dit jaar staat opnieuw Care4Tina in de warme belangstelling van de MOV. Care4Tina werd ooit opgericht door Doornenburgse Elise Lieske Niels uut de Blauwe Hoek en de organisatie zorgt ervoor dat er ieder jaar medische hulp gaat naar kinderen in Xi’an, China.

Ekkes schooljuffen:”Het merendeel van deze kinderen verblijft in een kindertehuis. Het zijn veelal kinderen met een ernstige medische beperking, die te vondeling zijn gelegd. De behandelingen en operaties zijn van groot belang voor deze kinderen. Vaak kan een operatie op jonge leeftijd een levenslange handicap voorkomen. Met de steun van Stichting Care4Tina kunnen deze kinderen worden geopereerd“.

Vanaf donderdag 28 maart kunt u de minimensjes aan de deur verwachten met de vraag om sponsor te zijn voor dit goede doel. Doet u ook mee?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*