Dierenarts Peter Klaver in TV docu over welpje

Tied om eens een durpeling behaaglijk ien ut sunneke te zetten!

Want fort Pááándere vrijwilliger en Doornenburgse dierenarts Peter Klaver staat de laatste tijd behoorlijk in de belangstelling van de landelijke media. Onlangs werd de dierenvrind benoemd tot erelid van de studievereniging Archaeopteryx (voor vogels, bijzondere dieren en exoten) en dat is behoorlijk bijzonder want slechts éénmaal in de 5 jaar wordt er een dierenarts voorgedragen.

Daarnaast verscheen Peter onlangs op de Noord-Hollandse televisie met zijn documentaire over het leeuwtje Remy. Remy werd in oktober vorig jaar achtergelaten in een kooi in een weiland tussen Tienhoven en Utrecht. Het beestje werd internationaal nieuws want later werd duidelijk dat de welp was gedumpt door een Belgische particulier. Leeuwen houden magnie in Belgenland. In Nederland kikkerland trouwens ook niet.

Remy woont nu in dierenpark Hoenderdaell in Anna Paulowna. Verzorger Daphne Pels en onze durpse dierenarts Pieter Klaver verzorgen het welpje en daarover is inmiddels een documentaire verschenen.

BROEVA en HARO dus voor Peter! O ja… nog èkkes TV kijken? Klik HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*