Seniorencarnaval met prinsenpaar Geert en Lenie

Carnaval… we kunnen er blijkbaar geen genoeg van krijgen.

Ondanks het ontbreken van een officiële carnavalsvereniging – onze Riensplitsers kregen een prikje van prins Carnaval en zijn in een jarenlange diepe slaap verzonken – wordt er door verschillende groepen in Doornenburg toch nog wel gefeest.

Zo organiseerde de Stichting Ouderenwerk Doornenburg (SOD voor intimi) dinsdagmiddag de Seniorencarnaval in het Ontmoetingscentrum.

Met vrolijke muziek door huisorkest Eigereid en een vrolijk gezelschap was het niet moeilijk om de feestmiddag al snel op vlieghoogte te krijgen, en de hele middag werd er gezongen, gedanst, geklapt en gelachen. Dat dansen gebeurde trouwens voornamelijk door de danseresjes van MIXED MOVES, die een prachtige demonstratie gaven.

Prins Geert d’n 1ste uut d’n Vrimden en prinses Lenie de Creatieve (Geert en Lenie van de Sant) werden vervolgens gekozen tot het fonkelnei-jste carnavalsprinsenpaar.

(tekst gaat verder onder de foto)

Bier en wijn maakten vaak plaats voor advocaatjes met slagroom, en de polonaise kreeg hulp van de aanwezige rollators. Niettemin was het supergezellig en een groot succes! Een groot BROEVA en HARO voor de organisatie door SOD!

Onze multimediale vrinden van Omroep Lingewaard waren aanwezig om het bijzondere feestje vast te leggen.

Ga er maar eens goed voor zitten, pak ook een advocaatje en geniet van een SENIOREN-FEESTPARADE-FILMPJE!

bron: Omroep Lingewaard

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*