Doornenburgse Fleur wint OBC prijs

Afgelopen week deelde OBC Bemmel de jaarlijkse prijzen uit voor het beste profielwerkstuk van de eindexamenkandidaten.

Samen met klasgenote Roos van den Broek won de Doornenburgse vwo-6 leerling Fleur van Hilten de prestigieuze prijs van de Bemmelse leerfabriek.

Fleur – dochter van Jon van Hilten en Jolanda Rensen (van Jan van de Strakke Heg) – en Roos maakten indruk met een diepgaand werkstuk over vleesconsumptie. Dat werkstuk was ook nog es in het Engels geschreven, dus ook Theresa May was er erg blij may.

Het dynamische duo schreef een opvallend werkstuk over de vraag hoe mensen te beïnvloeden zijn bij het consumeren van vlees. En dat werkstuk werd door de OBC-jury als ‘veelzijdig, representatief en actueel’ gekenmerkt. “Het verhogen of verlagen van de prijs is van grote invloed op de vleesconsumptie van mensen. Er spelen meer factoren een rol, maar de prijs is de belangrijkste“, aldus Fleur, die in haar vrije tijd haar partijtje meeblaast bij prachtharmonie St. Caecilia Doornenburg.

Meer info over hoe het stel het onderzoek heeft opgebouwd staat HIERO. En vanuit de burelen van dit vrolijke webhoekje natuurlijk de felicitaties, de complimenten en een welgemeend BROEVA en HARO en OANDELIP MEDDADING!

bron foto: facebook

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*