GVA organiseert “Der Tiroler Pokal”

Nei-js van d’n Vijzel!

Voetbalvereniging GVA organiseert op Hemelvaartsdag – donderdag 30 mei 2019- een Tirolerdag op sportpark de Vijzel in Doornenburg onder de titel “DER TIROLER POKAL”.

Op die dag kunnen sportieve vriendengroepen ‘7 tegen 7’ strijden om ’Der Tiroler Pokal’. Je hoeft dus geen lid te zijn van GVA om mee te doen, iedereen kan een team samenstellen. Aansluitend op het toernooi wordt er een groots pullenfeest georganiseerd met muziek van de enige echte Pááánderse DJ Deprado!

Iedereen is hier welkom, maar let wel: NIX18. De entree voor het feest is GRATIESJ-GRATIESJ-GRATIESJ!

Kortom… wil jij met je vrienden of vriendinnen ook lekker voetballen tegen andere sportievelingen? Geef je dan op! Voor de kosten om deel te nemen hoef je het niet te laten, die zijn € 10 per persoon. Ieder teamlid moet wel 16 jaar of ouder zijn. Er wordt tijdens het voetbaltoernooi gezorgd voor happie snappie.

Inschrijven kan per mail via activiteiten@vv-gva.nl Geef wel even het aantal personen van je team en je teamnaam door.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*