Fort hele voorjaarsvakantie geopend

Komend weekend is het alweer CARNAVAL met aansluitend de voorjaarsvakantie.

En voor iedereen die zich helemaal de pleuris verveelt thuis: Fort Pááándere is de hele week geopend!

Hét gezellige dagje uit voor het hele gezin waarbij je de spannende speurtocht ‘Expeditie Pannerden’ kunt maken door het oude fort. En voor de kunstliefhebberTs is er de gratis tentoonstelling ‘Kunst van vrijwilligers’.

Natuurlijk zijn er ook rondleidingen en happie snappie is er in ruime mate in het gezellige restaurant. Vanaf het terras boven op het fort kun je 360 graden om je heen kijken voor wind, water en natuur! Wat wil je nog méér als je iets actiefs wilt doen maar die week eens géén carnavalsmasker wilt dragen!?

Openingstijden van het fort staan HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*