Kunstenaars Lichtfestival maken zich bekend

Zo. De kunstenaars van het komende Internationale Lichtfestival op kasteel Doornenburg zijn bekend!

Een twintigtal kunstenaars uit landen als Polen, Canada en de Filipijnen reizen komend weekend af naar het meest oostelijke puntje van de Betuwe om kasteel Doornenburg HE-LE-MAAL opzekoppie te zetten. Lichttechnisch gesproken dan.

Internationaal bekende lichtkunstenaars als Piotr Majewski, Caitlind r.c. Brown + Wayne Garrett, Anna Galas, Daniel Kurniczak en nog vele anderen bouwen de komende dagen hun lichtkunststukken op in en rond kasteel Doornenburg. Kunstwerken die vanaf vrijdag 1 maart ’s avonds tussen 19-21 uur toegankelijk zijn voor het publiek.

Het ongeëvenaarde lichtspektakel is al te zien geweest in Italië en in die Heimat en nu komt het dus eenmalig in Nederland. Een unieke kans om getuige te kunnen zijn van dit evenement, en als durpeling dé kans om de volgende dag op je werk bij de koffieautomaat te kunnen zeggen: “Ik was erbij!”

Ook de schoolkinderen van Lingewaard hebben hun steentje bijgedragen en maakten een uniek kunstwerk dat ook te zien is.

Tickets kopen? Kan HIERO. Maar niet te lang wachten…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*