Fort Pannerden zoekt enthousiaste vrijwilligers met een glimlach.

En dan nog èkkes dit….   PERSBERICHT!

Vrijwilligers zijn onmisbaar om onze missie te realiseren. Fort Pannerden heeft veel te bieden en om een dag te draaien zijn er genoeg functies om te vullen. Denk aan gezellige baliemedewerkers, vlotte tuktuk chauffeurs, gastheren/vrouwen, actieve gidsen, dag-coördinatoren, service-medewerkers maar ook technische-medewerkers.

Samen zetten wij ons in om een breed publiek een prachtig dagje uit te bieden“.

Het Fort richt zich op jong én oud, van liefhebbers van cultuurhistorie, mensen die houden van natuur, tot scholieren, studenten en mensen uit het zakelijk leven. En dus zoekt de toeristische trekpleister van Lingewaard voor het komende toeristenseizoen VRIJWILLIGERS!

Is dit iets voor jou?

Meer weten of aanmelden? Kijk voor meer info HIERO of mail naar: info@fortpannerden.eu onder vermelding van “werving”.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*