Open dag Dagbesteding de Hofstede

Persbericht

Zaterdag 13 april houden we bij Dagbesteding de Hofstede een Open Dag van 14:00-16:00 uur. Geïnteresseerden kunnen deze dag een kijkje komen nemen bij de dagbesteding die afgelopen januari de deuren opende.

Je kunt een wandelingetje maken door de tuinen of een kijkje nemen bij de kippen, konijnen en vogel volière. Ook kun je de 1e projecten en werkstukken van de bezoekers komen bewonderen en de gezelligheid binnenin de Hofstede ervaren.

Kom gerust kijken en sfeer proeven, hopelijk tot dan!

Adres: Rijnstraat 43A te Doornenburg – Website: www.dagbestedingdehofstede.nl

1 Comment

  1. Unlock the seceret to a self writing bot that uses Artificial Inteligence and has the power of every search engine behind it. Join this class to teach you what it is all about and how to utilize it in your business! Check out the class here https://CHATGPTRiches.AI

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*