Aanleg glasvezel buitengebied start binnenkort

Nu de lente lijkt door te breken in Nederland – we hebben per slot van rekening al 4 HELE DAGEN ZON – steken niet alleen de sneeuwklokjes en krokussen hun koppie’s omhoog maar ook de raamtijgers in Bemmel.

En waarom dan wel?

Nou… de aanleg van glasvezel in de buitengebieden van Lingewaard start binnenkort, zo lazen we uit de rooksignalen vanuit het gemeentehuis!

De bewoners van de FINAL FRONTIER kregen vorig jaar de kans om zich in te schrijven voor de aanleg van glasvezel in hun pand om daarmee korting te genereren in de aanlegkosten. Inmiddels heeft zo’n 30% van alle inwoners zich geregistreerd en als beloning ontvangen ze allemaal € 100 korting op de kosten. Bij het bereiken van 40% gebeurt dat opnieuw, zo laat de gemeente weten.

Alsnog opgeven kan HIERO. Wanneer de schup en de bats daadwerkelijk in de vetblauwe Betuwse klei gezet worden is nog niet bekend.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*