Informatiemarkt Zorg en Welzijn 23 maart in Doornenburg

Okee, okee… we zijn er wat vroeg bij. Maar toch willen we u dit berichtje niet onthouden.

Op zaterdag 23 maart a.s. organiseert de themagroep Zorg van de Werkgroep Doornenburg een informatiemarkt waar diverse zorg- en welzijnsorganisaties zich zullen presenteren.

De reden? LuisterT: “We worden allemaal ouder en de meeste mensen willen graag zolang mogelijk thuis blijven wonen. Maar wat is daar voor nodig? Hoe blijven we zo lang mogelijk actief? De Themagroep Zorg van de werkgroep Doornenburg wil bevorderen dat mensen die ouder worden en te maken krijgen met dementie, zo lang mogelijk betrokken kunnen blijven bij het dorp“, zo maakt de klup bekend via social media.

Tijdens de informatiemarkt zullen een groot aantal organisaties zich presenteren.

Een greep: contactpersonen van de gemeentelijke Wmo, Fysio Lingewaard Doornenburg-Bemmel, KBO Bemmel-Doornenburg, Cesar Lingewaard, Ergo Advies Kan, Cesartherapie de Lint, de Hofstede, Zorgvoorziening Merlijn, Alzheimer Arnhem, Buurtzorg, dagopvang RijnWaal Zorgroep (St. Jozef), Zinzia Zorggroep (de Lingehof), Mantelzorgondersteuning SWL, de Open sportclub GVA, de Zonnebloem, Stichting Ouderenwerk Doornenburg, de bibliotheek, werkgroep wonen en vrijwilligers van het project de oude bieb geven die middag informatie over allerlei thema’s.

Bovendien zal het “Zorg van Nu team” vanuit het ministerie VWS voorlichting geven over technologie en e-health thuis.

Ook het resultaat van de crowdfunding actie – De Duofiets – zal deze middag gepresenteerd worden.

Showtime: 14.00- 17:00 uur;  rond 15.00 uur wordt de theatervoorstelling “Nico en zijn netwerk” uitgevoerd.

Oh ja… Iedereen is welkom en de toegang is GRATIESJ-GRATIESJ-GRATIESJ!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*