Geert praat van zich af en hij staat niet alleen

De media hebben inmiddels hun vizier gericht op Doornenburg want daar schijnt “het” te gebeuren!
Moord, drugs, terroristische dreiging, motorbendes… het kan niet op!

Onze regiobode stuurde John de Mol een journalist naar het durpke voor een ‘impressie’ EN een keukentafel interview met onze durpscontactpersoon Geert Claassen. Want wat is er nou eigenlijk allemaal aan de hand in Doornenburg?

Het antwoord van Geert is kort en krachtig… en te lezen in de premium uitgave van de Gelderlander HIERO. Inclusief kort maar krachtig NIKS-OAN-DE-HAND-FILMPJE!

En hij wordt in zijn woorden gesteund door onze burgemeester Marianne Schuurmans. Via social media reageert ze op de mediabelangstelling en de woorden van Geert en brengt daarmee balans in de *bijna* stigmatisering van Doornenburg.

 

2 Comments

  1. Super dat Doornenburg zich laat horen in deze zaak. Geert en Burgemeester Schuurmans bedankt, jullie geven heel goed het gevoel van ons Doornenburgers weer. Doornenburg is een prachtig dorp om te wonen, en heeft meer pluspunten, dan negatieve kanten.

    Groetjes,

    Irene Rutten

  2. Jaap, Geert en burgemeester Schuurmans bedankt, voor jullie hartverwarmende reacties op het negatieve, stigmatiserende nieuws over Doornenburg. Wij vinden het fantastisch in Doornenburg.
    Groetjes Bud en Jacqueline

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*