Stimmung na afloop carnavalsoptocht

Doornenburg barst van het talent. Dat weten we.

Naast toeristische trekpleisters als kasteel Doornenburg en fort Pááándere, de prachtige natuur in de polders en langs de Linge, het rijke verenigingsleven en de mooiste vrouwen van Lingewaard wordt er natuurlijk heel veel gemusiceerd en gezongen.

En aan zangerTs heeft ut durp géén gebrek!

Met de carnavalsfeesten voor de deur vragen wij daarom uw aandacht voor het trio 3xNIX!

Gudo, Erwin en Carl zorgen tijdens ieder feestje voor Stimmung en meezingerTs en dus is succes gegarandeerd. Al jarenlang bezoeken ze pronkzittingen en carnavalsfeesten, maar ook tijdens de Vierdaagse of bij u thuis zingt het trio uit volle borst.

We zullen het setje daarom ook na afloop van de carnavalsoptocht in Doornenburg, op zaterdag 2 maart, al zingend in het schuttersgebouw tegenkomen. Héél Doornenburg kan dan uit zijn of haar dak gaan met Wein, Weib und Gesang. En iedereen is natuurlijk welkom! Alaaf!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*