Politie houdt partner overleden man aan

Na een jaar vol criminele motorbendes, hennepkwekerijen, terroristen en ontploffende amfetaminelabs beleefde Doornenburg gisteren het volgende Peter R. de Vries-sensatiedieptepuntje: een misdrijf met dodelijke afloop in het ooit zo rustige Doornenburg.

Maandagmorgen rond 6:40 uur schrok half Doornenburg wakker door gillende sirenes van ambulances en pliezies nadat er een melding bij 112 was binnengekomen. Er zou een persoon ‘onder verdachte omstandigheden’ zijn overleden. Ook de traumahelikopter was ingeschakeld.

Bromsnor startte na aankomst bij het huurappartementencomplex aan de Blauwe Hoek onmiddellijk een onderzoek nadat daar een 58-jarige man levenloos was gevonden. Het was duidelijk dat de man door een misdrijf om het leven was gekomen.

Buiten het complex werd kort daarna de eveneens 58-jarige partner van de overleden man aangehouden op verdenking van betrokkenheid. De ambulances en de traumaheli zijn onverrichte zake teruggekeerd. De pliezies hebben enige tijd de omgeving afgezet voor nader onderzoek.

Het stel woonde sinds oktober in Doornenburg en komt volgens onbevestigde berichten uit Rotterdam. De man en de vrouw bewoonden de bovenste etage van het complex waarin voornamelijk senioren wonen. Buren bevestigden dat de politie er vaker op de stoep stond in verband met huiselijk geweld. Ook zondagavond laat zou er een luidruchtige ruzie gehoord zijn.

Onze regionale TV zender maakte een filmische impressie… dus hóóg tied vur un BLAUWE HOEKFILMPJE!

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*