NL Doet zoekt weer vrijwilligers! Wie?

NL DOET. Wie kent het niet?

De landelijke actiedag waarbij vrijwilligers uit héél Nederland kikkerland worden opgeroepen om op één dag wat vrije tijd te stoppen in vrijwilligerswerk. Werk voor een goed doel.

Ook in Doornenburg kun je daarvoor binnenkort aan de slag. De Nationale NL Doet Dagen zijn op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019.

Projecten waar je uit kunt kiezen in ons durpke:

  • Volkstuintjes schoonmaken: Harry Drost van de Volkstuinvereniging roept op beide dagen vrijwilligers op om tussen 9-16 uur te helpen met het schoonmaken van de tuintjes. Want na de winter ligt alles vol met blad, takken en ander grei.  Info en inschrijven staat HIERO.
  • Zorgvoorziening Merlijn zoekt óók vrijwilligers. “In maart 2019 komt er een duo-fiets bij Merlijn te staan. Deze willen we onder een afdak zetten daarom moet deze vergroot worden. Daarnaast hebben we in het najaar een tuinkasje gekregen, deze moet nog ingericht worden met bloembakken/groentebakken en een bankje zodat bewoners er ook in kunnen zitten. We willen zaterdag om 10.00 uur starten met koffie met wat lekkers en klussen tot ongeveer 16.00 uur. Voor de lunch wordt gezorgd!” Méér info en inschrijven kan via DAARO.
  • Speeltuinvereniging Doornenburg: “We willen op zaterdag de speeltuin klaar maken voor het nieuwe speelseizoen. Werkzaamheden zijn : speeltuin onkruidvrij maken, speeltoestellen schoonmaken en waar nodig reparaties uitvoeren, de daken van het grote speelkasteel moeten weer een mooie rode kleur krijgen, er moet nieuwe zand rondom de toestellen komen, er moeten een aantal toestellen verwijderd worden“. Info en inschrijving via ZUSZO.
  • De fonkelnei-je Dagbesteding de Hofstede: “Op zaterdag 16 Maart doen we mee aan NL Doet van 10:00-14:00 uur. We willen die dag samen met de vrijwilligers authentieke houten waslijnpalen plaatsen (zoals ze vroeger waren) en een houten tuinbank.  Info en inschrijving via ENZOZO

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*