Riiiiiiendiek opnei-j toneel drugsproductie?

Ontploffende gasflessen maakten gisterenmorgen een einde aan de ochtendstilte nabij Rijndijk 17 in Doornenburg.

Rond zes uur ’s ochtends ontploften gasflessen waarna een felle brand een schuur grotendeels in de as legde. Bromsnor en brandweer troffen drugsvaten aan die wezen op de productie van amfetamine. Een buurman die op de ontploffingen af was gekomen zag twee jongens wegvluchten.

Omdat ook asbest bij de brand was vrijgekomen werd tot in de middag de Rijndijk afgezet door de pliezies. De eigenaar van de schuur, die het gebouw had verhuurd, was tijdens de brand niet thuis. Buren vertelden dat nieuwe huurders pas sinds kort de schuur in gebruik hadden genomen.

In september 2013 werden op hetzelfde adres 20 vaten GBL – bestemd voor de productie van harddrugs – in beslag genomen. Toen werden drie mannen uit Nijmegen en Bennekom aangehouden door Brom.

Het bewuste pand aan de Rijndijk in betere tijden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*