Omroep Lingewaard zoekt ‘luuze ien de pels’

Onze omroepvrinden van Omroep Lingewaard doen een oproep. Want ze willen graag ‘een bijdrage leveren aan een vitale lokale democratie’.

Dat doen we door verslag te doen over wat er speelt rond de lokale politiek en over belangrijke onderwerpen voor de inwoners van onze gemeente. Om deze rol te vervullen zijn journalisten nodig, die zo nodig ook de luis in de pels zijn van het gemeentebestuur. Die journalisten zoeken wij“, zo lazen we op de nieuwssite.

En die luuze ien de pels steunen we gráág! Want ook DeDoornenburger houdt van kriebelen!

Interesse om het politieke nieuws te volgen en daar verslag van te doen en samen te werken in een hecht team van vrijwilligers? Kom dan op een woensdagavond rond de klok van acht naar de studio aan de Langekerkstraat 15 in Huissen. Èkkes van tevoren aanmelden is wel zo prettig, dan zetten ze alvast koffie.

Aanmelden kan via info@omroeplingewaard.nl maar je kunt natuurlijk ook voor een ander moment een afspraak maken. Kriebel ze!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*