Zonnebluumkes gaan vrolijk het jubileumjaar in

Het was u misschien ontgaan, maar de Doornenburgse tak van de feel-good organisatie ‘de Zonnebloem‘ bestaat dit jaar alweer 25 jaar!

Al 25 jaar lang worden ouderen en minder validen door de vrijwilligers regelmatig in de watten gelegd en worden allerlei activiteiten en gezellige bijeenkomsten georganiseerd. En dus wordt het tijd om daar eens bij stil te staan.

En dat gebeurde woensdagavond tijdens de allereerste vergadering van de bluumkes in het jubileumjaar 2019. Voor de gelegenheid waren alle leden van de afdeling Doornenburg aanwezig om gezamenlijk op de foto te worden gezet.

Dat gold ook voor het oudste en het jongste lid, het bestuur en de 4 jubilarissen die ieder al vanaf het prille begin in 1994 erbij waren: José Burgers, Will Dekkers, Annie Vermeulen en Thea Derksen.

Ook de sponsoren van de Zonnebluumkes hadden zich gemeld en zorgden voor fonkelnei-je shirts voor de hele pikkepoelie. Dank aan Auto Rijnhoeve, Tante Sip, Eet- en Drinkfestijn de Waay en Huisman Sport.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*