Anita en Ed Afterparty bij RTL Late Night

Ons nei-js item van afgelopen weekend over het allereerste Anita en Ed Museum, dat door het artiestenechtpaar uit Tholen werd geopend, sloeg aardig aan.

Niet alleen in Gelderlan trouwens. Zelfs door de toch wat serieuzere Twan Huys en zijn RTL Late Night werd maandagavond het fonkelnei-jste museum van Doornenburg genoemd. En dat is natuurlijk best leuk! José wordt nog wereldberoemd in Nederland!

Via de Uitzending Gemist optie van uw TV is het programma nog terug te kijken. Het item begint op 00:21:16, maar ook online kun je het zien. Wél èkkes registreren bij onze commerciële jongens van RTL en dan HIERO klikken en doorspoelen naar 00:21:16. SHOWTIME!

UPDATE: 16-01-2019 06:15 Het houdt niet op, niet vanzelf! Niemand minder dan Jeroen van Inkel himself riep José in zijn ochtendshow op Radio 5 om te vertellen over de Anita en Ed fankamer!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*