School’s Out Forever

Gevonden in de ouwe stoffige deus van tante Teus: een schoolfoto in zwart-wit van de gecombineerde klas 5-6 van de meisjesschool, schooljaar 1966-1967.

Ooit werd de foto genomen in een lokaal van de Maria school aan de Blauwe Hoek. De namen van de jonge blommen hebben we, de juiste volgorde wie waar staat helaas niet. Maar misschien kunnen de ouwere jongeren onder ons daar iets over roepen…

De namen (zoek de snuutjes er maar bij):
Maria Otters, Rinie Drost, Annemieke Wissing, Willie Janssen, Truus Janssen, Maria Otters, Tinie Viergever, Marian Roelofs, Marleen Willemsen, Diny Witjes, Gerda Mahler, Ria Bolk, Gerogette de Waal, Margriet Verhoeven, Marian Arends, Jose v.d. Brink, Anja Driessen, Doortje Boekhorst, Marian van Deelen, Ans Verwaaijen, Trudie Janssen, Rinie van Duren, Dinie van Duren, Berma Damen, Marian Pere, Inie Wooning, Thea Hendriks, Annie v.d. Brink, Marie José Hoogveld, Gonnie Welling, Everdien Nissen, Rinie Spaan, Thea Hendriks, Jozé Hermsen, Truus Vos, Ciska Hermsen, Thea Janssen, Leentje van Loon en Roosje van Alst. Niet aanwezig was Wies Hermsen, de leerkracht was H. Plattel.

En tijdens de zoekt-en-gij-zult-vinden-sessie is een muziekje uit die tijd geen overbodige luxe. Daarom BONUS materiaal onder de foto!

Bonus: Muziek uit 1966:  the Beatles – Paperback Writer (gefilmd op vrijdag 20 mei 1966 in de tuin van Chiswick House, London)

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*