Keukenbroers koken voor Rode Kruis

Onze twee Michelin bruurs van de Sterreschans timmeren lekker aan de weg!

Zo doen Mike en Jim Cornelissen van Restaurant Rijnzicht binnenkort mee met de derde editie van 24H CHEFS.

Ekkes schooljuffen? Komptie: “Op zondag 17 februari 2019 om precies 00:00 uur gaat de derde editie van 24H Chefs van start: hét culinaire event van Nederland waarbij 24 topchefs 24 uur lang achter elkaar koken voor het goede doel. Dit keer is dat het Rode Kruis. Tijdens deze 24-uur durende kookmarathon kunnen 400 gasten onderverdeeld in 8 dagdelen genieten van een bijzonder negen gangen menu. Ieder uur neemt er een andere sterrenchef – geheel vrijwillig – plaats in de keuken om drie gerechten te bereiden, waardoor elk negen gangen menu door 3 verschillende chefs bereid wordt“.

24H Chefs vindt dit jaar plaats in Juniper & Kin. Deze ‘Kitchen Garden’ en bar is gelegen op de 21ste verdieping van QO Amsterdam.

Meer weten of een plaatsje reserveren? Klik HIERO.

En dan nu een volkomen overbodige opmerking: EET SMAKELIJK!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*