Auto doet dubbele flipflap

Gisterenavond rond 23:00 uur belandde ter hoogte van Duisterestraat 43 een auto opzekoppie in de sloot.
Een inzittende raakte daarbij gewond.

De auto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en belandde aan de andere kant in de droogstaande sloot. Volgens de bestuurder moest hij uitwijken voor ‘iets op de weg’, maar wat dat precies was bleef onduidelijk.

De bestuurder bleef ongedeerd maar de medepassagier raakte daarbij gewond. Door een opgeroepen ambulance werd de inzittende naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig het letsel is werd niet bekend gemaakt.

De politie heeft de bestuurder meegenomen naar het bureau. De auto raakte total loss en werd afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Foto’s staan HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*