Arnold van de Sant wint Kapelaan Walters Trofee

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van prachtharmonie St. Caecilia Doornenburg kreeg Arnold van de Sant de Kapelaan Walters Trofee uitgereikt uit handen van fonkelnei-je harmonie eindboas Marcel Knuiman.

De trofee is een jaarlijkse prijs voor een lid ‘dat zich afgelopen jaar op bijzondere wijze heeft ingezet voor de vereniging’.

De commissie van de harmonie motiveerde de keuze als volgt: “Na jarenlang secretarisfunctie  van het bestuur te hebben vervuld heeft Arnold een grote bijdrage geleverd in diverse organiserende commissies zoals Proms en Passion. Hij coördineert  de opleiding van blaasmuzikanten en begeleidt deskundig jonge muzikanten binnen het orkest. Je kunt op hem altijd  een beroep doen voor  ‘onzichtbare’ taken achter de schermen en daarnaast componeert hij belangeloos populaire muziekwerken. Daarnaast was hij mede verantwoordelijk voor het renovatie project waarmee de vereniging onlangs acties heeft ontwikkeld voor een succesvolle toekomst van St.Caecilia. Hiermee heeft  Arnold van de Sant  jarenlang een onmisbare staat van dienst , die doorslaggevend was voor zijn keuze”.

Na de uitreiking werden een aantal jubilarissen gehuldigd. De orkestleden Rob van de Sant (50 jaar), Hans Barten (40 jaar), Gemmy Wassink (25 jaar), Jaap en Anne van de Sant (25 jaar) en slagwerker Jordi Rutten (12,5 jaar) ontvingen een onderscheiding en insigne (speldje) van de landelijke muziekbond. En natuurlijk de felicitaties van bezoekers en collega’s!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*