Inzameling gft/plastic op zaterdag 5 januari

Afval in Doornenburg. Het blijft af en toe een probleem.

Zo dachten veel durpelingen dat afgelopen zaterdag het vuil zou worden opgehaald als alternatieve datum voor aanstaande dinsdag 1 januari. Want dan is het Nei-jjoarsdag en zitten de mannen en vrouwen van SITA lekker aan de oliebollen.

Het inzamelen van het groenafval en plastic dat normaal gesproken dinsdag op de rol stond is verschoven naar AANSTAANDE ZATERDAG 5 januari 2019! Op dinsdag 8 januari 2019 krijgt u opnei-j bezoek voor de inzameling van restafval. Een druk weekje dus voor SITA.

Voor de volledigheid staan hieronder het tabelletje voor het 1e kwartaal van Afvalwijzer voor een willekeurig adres in Doornenburg. Maar natuurlijk kunt u altijd ook de EVENEMENTEN KALENDER van DeDoornenburger raadplegen, want daar staan de inzameldata ook vermeld.

Klik HIERO en u bent weer bij, óók wat feestjes en evenementen betreft voor 2019! Handig!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*