Doornenburg sluit 2018 feestend af

Zo. De drie avonden ‘Top2000 Doornenburg’ zitten er weer op.

Drie uitverkochte avonden waarbij het Ontmoetingscentrum bol stond van feestende muziekliefhebbers. Drie avonden prachtmuziek van de laatste vier decennia door de ‘Top Doornenburg Band’ waarbij vooral plezier en sfeer voorop stonden.

Drie avonden ook waarbij de organisatie, vrijwilligers en vooral het personeel zich ‘ut schuum op d’n rug en ut broes op d’n moel’ hebben gesjouwd om iedereen te voorzien van happie snappie. De fusten bier en de bitterballen waren niet aan te slepen!

Een welgemeend ‘bedankt’ is dan wel op z’n plaats, want met de drie concertavonden die nu al voor de tweede keer op rij werden georganiseerd lijkt een nei-je traditie te zijn geboren in Doornenburg. Een traditie van feesten in de kerstweek die begint met de Winterkermis in het schuttersgebouw gevolgd door de Top2000 concerten als afsluiting van het jaar.

En met de geboorte van die traditie gaan we graag het nei-je jaar in! Geniet van Oud-en Nei-j en we zien elkaar volgend jaar weer! Fijne Jaarwisseling en alle goeds voor 2019! En OANDELIP MEDDADING!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*