Kerstkadootjes voor fort Pááándere

*** PERSBERICHT ***

De vrijwilligers van Fort Pannerden zetten zich dagelijks met veel plezier in om bezoekers te ontvangen en rond te leiden. Met de opbrengsten van de fooienpot heeft de Vereniging Vrienden van Fort Pannerden enkele nuttige cadeaus voor ‘hun fort’ kunnen aanschaffen.

Tijdens een gezellige vrijwilligersavond overhandigde Wim Hell namens de VVFP een lamp aan de voorzitter van de Stichting, Liesbeth Tuijnman. Op haar teken werd de lamp aangedaan. Deze lamp is al langer een wens van de vrijwilligers, want nu het al vroeg avond wordt, is het erg donker rond het fort.

Met het fooiengeld zijn nog meer praktische aanwinsten aangeschaft. Ook werd er onlangs in het fort een systeem om schilderijen op te hangen gerealiseerd. Daardoor is het nu gemakkelijker om op het westelijk binnenplein exposities te houden.

Momenteel is er een tentoonstelling over de Eerste Wereldoorlog, waar onder andere een bijzondere kaart van de Kringenwet te zien is waarop aangegeven staat waar in de omgeving van het fort gebouwd mocht worden.

Verder hebben de chauffeurs van de tuktuks een goed communicatiesysteem gekregen, zodat de gratis haal- en brengservice tussen parkeerplaats en fort nog beter verloopt. Al met al mooie cadeaus die niet alleen voor de vrijwilligers, maar ook voor de bezoekers zeer waardevol zijn.

De expositie van de Eerste Wereldoorlog is nog tot december op het fort te bewonderen. Meer informatie over openingstijden staat op www.fortpannerden.eu.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*