Top2000 concerten zijn van wal (2)

(vervolg) Een feest van herkenning voor de echte Top2000 fans, die hun favoriete nummers voorbij hoorden komen.

Zanger Richard Sprokkereef wist de interactie met het publiek goed vast te houden, ook dankzij een geweldig spelende band waarin we bekende snuutjes tegenkwamen. Zo had harmonie Eindboas Marcel d’n Knui zijn onlangs gewonnen ‘Gijsbrecht’ met moeite even uit zijn knuistjes losgelaten en verruild voor trommelstokken, en gaf de hele avond het strakke ritme aan van de vele dansnummers.

Tijdens de pauze’s werden 3 quizrondes gespeeld met – uiteraard – vragen over de popmuziek van de laatste pakweg 50 jaar. Tussendoor was er karaoke met de liveband en werd beoordeeld wie van de aanwezigen het beste ‘Una Paloma Blanca’ kon meebrullen zingen, waarbij het publiek hartstochtelijk de ‘artiest’ ondersteunde.

Vanavond en morgenavond wordt het muziekfeestje nog tweemaal herhaald. En daarna stevent Doornenburg af op Oud-en Nei-j.

Kortom… het was en bleef feest tot in de kleine uurtjes. En natuurlijk was het nog lang, héél lang onrustig in het durpke dat we allemaal inmiddels zo goed kennen…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*