Top2000 concerten zijn van wal (1)

Gisterenavond werd de aftrap gegeven van de drie TOP2000 concerten die nu alweer voor de tweede keer worden gehouden in het Ontmoetingscentrum van Doornenburg.

Vanaf 20:00 uur liep het snel vol met muziekliefhebbers die het geluk hadden gehad om een felbegeerd kaartje te bemachtigen. Want zo’n kaartje, daar was vanaf dag 1 lastig aan te komen. Op de dag dat bij SPAR WITJES de ticketverkoop startte waren de drie avonden binnen 30 minuten uitverkocht.

Precies 120 bezoekerTs mochten vrijdagavond van de strenge doch rechtvaardige toegangscontroleurs naar binnen en die waren er ook. En met het inzetten van de eerste tonen door de band gingen al die 120 feestneuzen he-le-maal voluit! (wordt vervolgd)

 

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*