Winterkermis voltreffer in Doornenburg

Bijna 500 bezoekerTs kwamen gisterenavond af op de Winterkermis Party van schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg.

In een gezellig, vol schuttersgebouw wist topband MILLSTREET al vroeg de sfeer er in te krijgen met een energieke, moderne repertoirekeus.

Ondersteund door een flitsende lichtshow zette de band voornamelijk dance en trancenummers neer en dat viel goed bij de in overvloed aanwezig jeugd. Het was per slot van rekening een entreevrije feestavond voor jong en oud.

Spektakel vanaf de eerste minuut dus, waarbij de vrijwilligers van de schutterij zorgden voor snappie, de frietkot in de rookhoek voor happie, en Rick voor de shotjes. Kwestie van organiseren, zo’n eindejaarsparty! Complimenten aan de organisatie! Volgend jaar wéér?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*