CD ‘Tempel of Boem!’ nu verkrijgbaar met bonus

Heeft u al die fijne kerstkado’s al onder de kerstboom liggen?

Nee? Tip van Flip? Fiets èkkes naar de ReadShop Viergever Gendt of het Ontmoetingscentrum van Doornenburg. Dáár istie nog verkrijgbaar, die fonkelnei-je CD van de Slagwerkgroep St. Caecilia die onlangs schitterde tijdens het TEMPEL OF BOEM! concert.

Voor minder dan een tientje krijg je de de studiosessie opnames op CD kwaliteit onder de boom, met als bonus de al eerder verschenen ‘Passion for Percussion’ CD er GRATIESJ-GRATIESJ-GRATIESJ bij!!

Wilt u er ook nog een mooi muziekverhaal bij, dan is de CD ook verkrijgbaar bij de peetvader van de trommelaars, Joop van Alst. Ekkes langsgaan bij Rijnstraat nr. 3 of bellen met het baasje (06-55856223) is dan de snelste manier. Niet de deur uit willen? Mail dan je bestelling door naar tempel.of.boem@gmail.com 

Een mooie tegenhanger voor als u de muziek van Mariah Carey, Wham! en Bing Crosby he-le-maal zat bent!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*