Harmonie optreden op fort Pááándere

** PERSBERICHT **

In het weekend van 22 en 23 december verkeert Fort Pannerden in muzikale sferen. Het fort is open vanaf 11.00 uur. Van 13.00 tot 16.00 uur zijn er diverse optredens van muzikanten en verhalenvertellers. Natuurlijk is de kerstman ook aanwezig.

Wandel door het fraai versierde fort en geniet van mooie kerstmuziek in de bijzondere setting van een negentiende-eeuws, militair bolwerk. Op diverse locaties vertellen soldaten waargebeurde fortverhalen en kunt u soldaten in actie zien tijdens hun werkzaamheden. Zo krijgt u een goed beeld van het leven op het fort in de tijden dat er soldaten gelegerd waren.

Muziek zaterdag 22 december:
Brassband Crescendo uit Wilp
Muzikaal ensemble Ooij-Zevenaar

Muziek zondag 23 december:
Harmonie Caecilia uit Doornenburg
Prelude op wacht

Geniet van heerlijke versnaperingen in de horecagelegenheid. Er zijn lekkere kerstkoekjes, chocolademelk en glühwein.

Meer info staat HIERO

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*