BREKEND! Rijnzicht scoort Michelinster!

Restaurant Rijnzicht heeft haar eerste Michelinster binnen!

De felbegeerde ster werd vanmiddag net na de middag uitgedeeld tijdens de presentatie van Michelingids in het Amsterdamse DeLaMar theater.
De 2019 editie van de restaurantgids van Michelin werd in aanwezigheid van een groot deel van de Nederlandse top chefs en restaurateurs bekend gemaakt. Naast Rijnzicht kregen nog 11 andere restaurants voor het eerst een ster.

Gwendal Poullennec, internationale directeur van de Michelingidsen: “Dit jaar is een uitstekende editie voor Nederland. Onze inspecteurs zijn onder de indruk van het hoge niveau dat gehaald wordt door ervaren chefs die al eerder zijn onderscheiden. Ze hebben eveneens heel wat nieuwe namen gevonden om de selectie te verrijken. Deze jonge chefs, die zich soms laten inspireren door het werk van hun collega’s, brengen de Nederlandse gastronomie naar een hoger niveau op het gebied van creativiteit, innovatie en smaak.”

Mike en Jim Cornelissen: Van harte proficiat met dit geweldige, welverdiende resultaat!

En voor de rest van de wereld…. Tafeltje reserveren? Nu het nog kan? Kan HIERO.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*