“Wes zingt Toon” bij de buufjes

Een bericht van de buufjes!

Want er is nei-js. Cultureel nei-js zelfs, hoewel dat natuurlijk niet vreemd is uut Gendt.

Het stichtingsbestuur van Zaal Providentia heeft het gebouw nu zo’n bietje geheel in de oude glorie hersteld en wil graag naast feestmuziek en dans en lol maken ook iets écht cultureels zien op het meer dan riante podium. Cultuur met een grote Céé dus.

Daarom is onlangs het Cultureel Platform Gendt (CPG) opgericht. Drie enthousiaste Gendtenaren organiseren vanaf 2019 viermaal per jaar een culturele avond. Dat kan van alles zijn: muziek, theater, cabaret… noem maar op. Cultuur is breed, ook in Gendt.

Iedere avond heeft een bepaald thema, gericht op verschillende leeftijdsgroepen. “En onze buren uit Doornenburg zijn van harte welkom in de mooie theaterzaal en hopelijk kunnen wij u verrassen“, zo laat het fonkelnei-je CPG weten.

De eerste officiële voorstelling staat op de rol voor zaterdag 19 januari 2019. In “Wes zingt Toon” laat entertainer Wes Leurs – begeleid door een professionele band – alle grote successen van Toon Hermans nog eens de revue passeren. De liedjes van Toon en vooral zijn humor staan deze avond centraal.

In Doornenburg zijn de kaartjes te koop bij het Ontmoetingscentrum en bij SPAR Witjes.

Het feest van herkenning begint op zaterdag 19 januari a.s. om 20:00 uur. Entree inclusief koffie of thee kost slechts € 15,00

Het CPG bestaat uit (v.l.n.r.) Sjaak Hendriksen, John Joosten en Marion Dummer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*