Nei-je Pas schaft zelf defibrillator aan

Hoewel er al jarenlang een aantal in Doornenburg te vinden zijn wordt er op zaterdagmorgen om 10:30 uur opnieuw eentje in gebruik genomen.

Een AED.

Een Buurt-AED om precies te zijn. Een handzame mobiele defibrillator die gebruikt kan worden als iemand plotseling een hartaanval krijgt. Bij het Ontmoetingscentrum en bij de GVA kantine hangen ze al (en ook op tal van andere plekken), maar de bewoners van de Nei-je Pas vonden dat het hóóg tijd werd om er op eigen initiatief eentje aan te schaffen.

De officiële ingebruikname zal met muziek, tamboerkorps, danseresjes, motorclub MCKO, visvereniging Lotus Vulgaris, Burgemeester Schuurmans, Koning Wim-Lex en schutterij in bescheiden kring bij Nei-je Pas 3 (Theo van de Brink) plaatsvinden.
Aan Nei-je Pasbewoner Menno Holland komt alle eer toe voor dit initiatief. BROEVA en HARO voor Menno!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*