“Rijnzicht”uitgeroepen tot “Ontdekking van het jaar”

And now for something completely different!

Want het restaurant van onze twee culinaire bruurs aan de Sterreschans – Mike en Jim Cornelissen – zijn door de restaurantgids GAULTMILLAU uitgeroepen tot ‘Ontdekking van het Jaar‘!

GaultMillau meldt via onze regiobode: “Het innovatiemenu van Rijnzicht doet exact wat de omschrijving belooft: het vernieuwt, verrast, verleidt en verrukt“, en eigenlijk weten wij als Doornenburgers dat natuurlijk allang.

Ook “Food Reporter” wist het restaurant in Lingewaard te vinden en maakte onderstaande impressie.

Hoe dan ook… de wereld begint eindelijk Restaurant Rijnzicht te ontdekken en voor wie ook op ontdekkingsreis wil kan HIERO beginnen. Dat betekent dat de innovatie menu’s waardoor het duo zo bekend is geworden aanslaan. Opnieuw een welgemeend BROEVA en HARO dus.

Tijd voor een eigen culinaire show op TV? Of eerst die felbegeerde Michelinster? Bekijk eerst èkkes het CULINAIRE FILMPJE!

Restaurant Rijnzicht

Very proud to present one of Holland's rising star kitchens RIJNZICHT! The two brothers Mike Cornelissen and Jim Cornelissen are working hard to make a name for themselves. And they will post this whole week on our Facebook page!

Gepostet von Culinary Inspiration am Montag, 26. November 2018

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*