SlagwerkerTs verwennen Tempelgangers (3)

(vervolg) Na de vrolijke percussie van Djembe Agogo komt het concert pas goed op gang en volgen nummers gezongen door rockzanger Merijn van Haren (Voice of Holland kandidaat en zanger van de Nimwègse band Navarone), Hans Cornelissen, en Richard Sprokkereef die samen met operazangeres Karin Hertzberg opnieuw “Barcelona” ten gehore bracht.

Ook na de pauze kwamen in hoog tempo muzieknummers als “Feel” en “Simply the Best” (Popkoor2000 samen met slagwerkers), “Run” (Richard Sprokkereef), “Dream a dream” (Karin Hertzberg) en “Stairway to heaven” (Merijn van Haren) voorbij, waarbij in dat laatste nummer gitaarvirtuoos Peter van Megen een hoofdrol speelde.

Dat deed hij vaker trouwens, want in “November Rain” soleerde de Doornenburger terwijl Richard de grenzen van de toonladder opzocht. Slotspektakel vonden de toeschouwers in “Sympathy for the Devil”, dat door alle muzikanten en zangers gezamenlijk werd uitgevoerd.

Een gevarieerd concert van zeer hoog niveau waarmee de Slagwerkgroep Doornenburg heeft bewezen dat ze niet voor niets die wereldbeker mee naar huis heeft genomen. De uitbundige keuze voor de aanvullende musici en zang maakte het plaatje compleet. Een hele diepe buiging! En volgend jaar 3 concerten?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*