Nieuw: Dorpsauto Wielewaal

De Stichting Welzijn Lingewaard lanceerde onlangs in Gendt en Doornenburg ‘Dorpsauto de Wielewaal’.

De auto is bedoeld voor senioren en mensen die moeilijk of niet zelfstandig kunnen reizen in Gendt en Doornenburg. Voor een bezoekje aan familie of vrienden, voor boodschappen, vervoer naar een gezellige activiteit of gewoon èkkes kieke naar het lage (of hoge) water in de Woal of Riiiiiiiiiiiiiien… de auto is overal voor inzetbaar zolang de ritten maar binnen Gendt en Doornenburg plaatsvinden.

De auto kan worden gereserveerd op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 9;30-17:30 uur. Reserveren kan telefonisch via 06-19192882 en het vervoer is GRATIESJ-GRATIESJ-GRATIESJ! Maar een vrijwillige gift voor onderhoud is ALTIJD welkom…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*