Radioprogramma “Holland Hitland” LIVE van fort Pááándere

Op zondag 25 november zendt Favoriet FM tussen 10.00 en 14.00 uur uit vanaf Fort Pannerden in Doornenburg. Het belooft een gezellige uitzending te worden met verschillende optredens en interviews.

** PERSBERICHT **

Het Favoriet FM programma ‘Holland Hitland’ met presentator Rudi Buiting wordt die zondag live uitgezonden vanaf Fort Pannerden. Een mooie kans voor De Liemers om kennis te maken het fort, maar ook om persoonlijke verhalen te delen.

Interviews

Tijdens de uitzending vertellen fort vrijwilligers over de geschiedenis van het fort. Fort Pannerden, dat al in 1869 gebouwd is, is een belangrijk onderdeel geweest van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, maar werd ook gebruikt tijdens de Eerste Wereldoorlog en in aanloop naar de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast vertellen vrijwilligers waarom zij het zo leuk vinden om actief betrokken te zijn bij deze organisatie met bijna tachtig vrijwilligers. Ook zijn we benieuwd naar uw verhalen. Heeft u een mooie anekdote of ervaring die te maken heeft met Fort Pannerden, kom langs en deel het met de luisteraars.

Live muziek

Er vindt ieder uur een live optreden plaats van een artiest, in samenwerking met Artiesten Promotie. “Wilt u live aanwezig zijn? Dan bent u welkom. Toegang tot deze uitzending van ‘Holland Hitland’ is gratis. Kom naar de Klompenwaard, bezoek Fort Pannerden, luister naar de radio-uitzending en geniet als afsluiting van het prachtige uitzicht over de Rijn, het Pannerdensch Kanaal en de Waal.” De uitzending is te beluisteren op RTV Favoriet FM, op 94.0 FM of via www.rtv-favoriet.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*