Sinterklaas in Doornenburg (2)

(vervolg) En terwijl er werd gehost en gedanst en gezongen verstreek de tijd. Burgemeester Marianne Schuurmans, kinderburgemeester Cas Vermaas en schutterij Gijsbrecht van Aemstel inclusief koningspaar Bert en Karin van Deelen stonden erbij en genoten ervan.

Plotseling schreeuwde iemand ‘Sinterklaas!’ En inderdaad arriveerde daar Sinterklaas op een aanhangwagen, voorafgegaan door een stoet Zwarte Pieten.

Sinterklaas werd hartelijk onthaald door de burgemeester en de kinderen en na uitwisseling van kado’s verdween het hele gezelschap uiteindelijk richting Ontmoetingscentrum waar het Grote Sinterklaasfeest zou losbarsten!

Het is duidelijk. De Sint is weer in het land. Dat wordt schoenen zetten!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*