Sinterklaas in Doornenburg (1)

Het was druk, gisterenmiddag aan de Van Heek.

Want er stonden tientallen ieniemienies zenuwachtig met hun papa’s en mama’s en opa’s en oma’s te wachten op de aankomst van De Enige Echte Sint!
Terwijl de muzikanten van prachtharmonie St. Caecilia een vrolijk deuntje bliezen (met in hun midden debutante Roos van Wezel op klarinet) stonden burgemeester Marianne Schuurmans en jeugdburgemeester Cas Vermaas geduldig te wachten.

Lidy Willemsen-Peters had als ras presentatrice de microfoon bemachtigd en zong samen met de blagen de longen uut ut lief. Van ‘Zie ginds komt de stoomboot’ tot ‘Hoor wie klopt daar kinderen’ klonk door de durpse straten totdat opeens een groep Zwarte Pieten arriveerden. Inclusief reiskoffer van Sinterklaas.

En dan is het pas ECHT feest! Er wordt gedanst en gesprongen en gezongen… (wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*