Voice of Holland kandidaat doet Tempel of Boem!

Een vooruitziende blik hadden ze daar bij de Slagwerkgroep Doornenburg.

Want tijdens de – allang uitverkochte – concerten van Tempel of Boem! die op 30 november en 1 december plaatsvinden in de Martinuskerk van Doornenburg gaan de trommelslagers het podium op met zanger Merijn van Haren.

Bij RTL4 kwam de Nijmeegse zanger samen met zijn band Navarone overtuigend door de ‘Blind Auditions’ en werd jurylid Anouk gekozen als coach.

De Doornenburgse slagwerkers spelen met Merijn een exclusief arrangement van de Rolling Stones. Verder in de line-up voor deze concerten staan sopraan Karin Hertsenberg, saxofonist Hans Cornelissen, zanger Richard Sprokkereef en de Senegalese Agogo Djembé drummers.

Daarnaast worden de slagwerkers begeleid door een strijkers ensemble, rockband en het Lingewaardse Popkoor2000.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*