Tempel of BOEM! zit nokkie-nokkie-nokkie

O ja… en dan nog èkkes dit!

Want de twee Tempel of Boem concerten die eind deze maand worden uitgevoerd door de slagwerkgroep Doornenburg zijn HELEMAAL UITVERKOCHT!

Hopelijk heeft niemand hoogtevrees want alle stoeltjes, banken, krukjes en sofa’s die ze maar konden vinden zijn gebruikt als zitplaatsen en dus wordt het stapelen geblazen. Gelukkig is de kerkruimte hoog genoeg. Maar er kan niemand meer bij!

Dat betekent dat grofweg zo’n 2 maal 350 bezoekerTs in de Martinuskerk van Doornenburg komen genieten van slagwerk, zang en muziek van de bovenste plank! En dat het ongetwijfeld wéér een topfeestje wordt dankzij de World Champions! Het wordt een hete winter…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*