TOP2000 concerten uitverkocht

Gisterenmorgen om 8:00 uur precies startte bij SPAR WITJES in Doornenburg de verkoop van de kaartjes voor de TOP2000 concerten die tussen kerstmis en oud- en nieuwjaar gaan plaatsvinden.

Een lange rij stond al ruim voor openingstijd te wachten totdat Walter de deuren zou openen.Om 8:14 uur waren twee avonden al uitverkocht, en even later ook de derde avond.

Drie concerten op 28, 29 en 30 december in het Ontmoetingscentrum die – net als vorig jaar – muzikaal worden verzorgd door de Top Doornenburg Band onder leiding van Richard Sprokkereef.
In overleg met het OoCéé is besloten om een vierde avond, een try out party, op donderdag 27 december in te plannen.

Of, zoals de organisatie zelf meldde op facebook: “Om aan de aanhoudende vraag te kunnen voldoen en iedereen de kans te geven een super avond mee te maken overwegen we nog een avond te spelen. Het betreft de try-out avond waarbij de kaartverkoop uitsluitend per inschrijving verloopt. Naam, telefoonnummer en het aantal kaarten opgeven bij Spar Witjes Doornenburg (niet telefonisch) en wellicht ben je getuige van een spectaculaire avond“.

Een prachtig resultaat! Zeker drie, maar misschien zelfs vier gezellige, sfeervolle avonden in de kersttijd voor de durpse muziekliefhebberTs!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*