Werkgroep nodigt Buurtpreventie WhatsApp-groepen uit

Nei-js van de Werkgroep Doornenburg!

De werkgroep heeft maandelijks een bijeenkomst waarbij ze een inloopspreekuur houden. En omdat er veel straten meedoen aan de Buurtpreventie WhatsApp staan die initiatiefnemerTs in de warme belangstelling van de werkgroep.

Want omdat vrijwel héél het durp breed gedekt wordt door de Buurtpreventie App groepen zou het logisch zijn om de Buurtpreventie borden te verplaatsen naar de randen van het dorp, zodat de borden zichtbaar zijn vanaf de gebiedsontsluitingswegen.

“Zo wordt zichtbaar dat heel Doornenburg meewerkt aan buurtpreventie”, aldus de werkgroep.

Daarom worden alle contactpersonen van de Buurtpreventie WhatsApp-groepen uitgenodigd voor het inloopspreekuur van de themagroep Leefomgeving om hierover van gedachten te wisselen. Het spreekuur is op woensdag 7 november a.s. om 20.00 uur in het Ontmoetingscentrum, Kerkstraat 3 te Doornenburg

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*