Harmonie Doornenburg organiseert Lingewaardcup

Op zondag 25 november organiseert onze durpse harmonie St. Caecilia de ALLEReerste editie van de Lingewaardcup. Een nei-je, muzikale maar vriendschappelijke krachtmeting tussen muziekverenigingen binnen de gemeente Lingewaard.

In het schuttersgebouw van schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderdmorgen zullen die dag de volgende 5 harmonieën een muzikaal programma van 20 minuten ten gehore gaan brengen: St. Caecilia Doornenburg, De Volharding Huissen, St. Caecilia Angeren, Udi Bemmel en St. Caecilia Gendt.

Een deskundige jury zal het programma beoordelen waarbij een verslag zal worden gemaakt met (positieve) kritieken die de deelnemende verenigingen kunnen gebruiken om hun muziekstukken te perfectioneren“, zo vertelt het persbericht van de muziekklup. Wie in die deskundige jury hebben plaatsgenomen vertelt het bericht niet.

Het muzikale gevecht om die allereerste Lingewaardcup begint om 13:00 uur in – zoals gezegd – het schuttersgebouw van Doornenburg. De entree is GRATIESJ-GRATIESJ-GRATIESJ!

Meer info staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*