Eerste editie jongerenfeest BLITZZ! succesvol!

SONY DSC

** PERSBERICHT **

 

Vrijdag 12 oktober was het dan zover, de eerste editie van jongerenfeest BLITZZ! Met optredens van onder andere Mauro, Gekkenhuys en Nigel Sean was deze vuurdoop een waar succes.

Jongeren uit Lingewaard en omstreken kwamen naar Haalderen om te dansen in de Kolk.
Het mooiste feestje ooit’, was een van de vele uitgelaten reacties. Ook de artiesten waren enthousiast over het feest. Voor de jongerenwerkers van Stichting Welzijn Lingewaard en de jongeren, ofwel team BLITZZ!, was dit precies waarom ze hier maandenlang hard aan gewerkt hebben.

Echter kon dit niet zonder de ondersteuning vanuit zoveel betrokkenen uit de gemeente. Allereerst was het zonder de hulp van Zalencentrum de Kolk niet gelukt, zij hebben de locatie en het personeel voor BLITZZ! beschikbaar gesteld. Daarnaast was er de financiële ondersteuning van bijna alle wijkplatforms, wat maakte dat het een feest werd voor en van iedereen binnen de gemeente. Ook het fonds Ik ben Geweldig droeg bij met een donatie van 1000 euro!

En last but not least, de enorme inzet van alle vrijwilligers. Oudere jongeren (bekend vanuit jongeren- en straatcoaching) kwamen helpen, moeders van jongeren en lid van wijkplatform Haalderen stonden paraat en zelfs uit de politiek kwam een helpende hand, Douce Endlich en een vriendin waren er ook bij.

Team BLITZZ! gaat zich beraden over een volgende editie. Jongeren die mee willen denken en doen zijn van harte welkom om zich aan te sluiten. Meld je aan via Instagram: blitzz.swl of app naar Jim Dokter op 06-10069372.

Optreden van Nigel Sean Foto: Misha Yazvin.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*