Gendts muziekspektakel in “De vrienden van de Klok Live”

** PERSBERICHT **

Op zaterdag 3 november a.s. vindt voor de eerste keer het muziekspektakel, “de vrienden van de Klok live” plaats.

Verdeeld over 2 podiums (in het rockcafé en in de popzaal) laten 4 regionale bands hun muzikale kunnen horen, variërend van goede bekende rock tot bekende songs van eigen bodem.
Tussen de acts door zal The Wave – Discotheek live de muzikale omlijsting verzorgen.

In het Rock café zal de rock coverband Misty Giants het spektakel openen met alleen rocksongs uit de 70’s, van Neil Young tot Herman Brood en van Black Sabbath tot ZZ Top. Met speciaal voor deze avond aandacht voor Status Quo.

Daarna zal Seven Days Music het toneel overnemen in de popzaal met moderne popsongs. Deze bekende jonge band met een charmante zangeres en zanger weten als geen ander om de zaal om te toveren in een groot muziekpaleis.
In het rockcafé neemt de Pop Rock Coverband Jangle uit Huissen het stokje weer over om op weergaloze wijze de kroeg aan het rocken te krijgen met hun geweldige rock songs. Denk aan Pearl Jam, Pat Travis, Kings of Leon en ga zo maar door.

De avond wordt afgesloten door het Bemmelse New Sensation pop-rock coverband. Onder de bezielende leiding van gitarist Marty en de weergaloze stemmen van zangeres Mieke en zanger Bob brengen ze songs van o.a. U2, Prince en van Halen ten gehore. Tussentijds zal er in het Rockcafé nog een verrassingsoptreden zijn.

Een muziekspektakel dat je niet mag missen!! Toegangskaarten à € 10,00 zijn vanaf nu verkrijgbaar in de voorverkoop bij café de Klok of op de avond zelf aan de deur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*